+31 (0)646 22 35 27 info@reijskids.nl

Betaalmethodes

Om er voor te zorgen dat de orderwerking in onze shop zo makkelijk en veilig mogelijk verloopt bieden we diverse betalingsmogelijkheden aan. Daarbij maken we gebruik van een encrypted SSL certificaat zodat je gegevens tijdens het gehele orderproces goed beschermd zijn.

Bij alle betaalmethodes, met uitzondering van betaling via IBAN overboeking, wordt de order meteen in behandeling genomen en indien voor 16.00 uur besteld en voorradig nog dezelfde dag aan je verzonden. Bij betaling via IBAN overboeking wordt de order in behandeling genomen zodra het complete orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven.

iDEAL

iDEAL is een Nederlandse betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via iDeal hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Belfius Direct

Als één van Belgisch grootste banken voorziet Belfius in een eigen betaaloplossing voor haar klanten. Belfius klanten kunnen op deze manier in hun vertrouwde bankomgeving realtime betalingen verrichten.

Bancontact / Mister Cash

Bancontact is de Belgische betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via Bancontact / Mister Cash hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Sofort

iDEAL is een Duitse betaalmethode, waarbij je je aankoop in onze webwinkel afrekent in je eigen bankomgeving.
Nadat je voor betaling via Sofort hebt gekozen, kom je automatisch op het inlogscherm van de internetbankieromgeving van je eigen bank. Wanneer je bent ingelogd hoef je de betaling alleen nog maar te bevestigen.

Paypal

PayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen wordt gebruikt. Met PayPal zijn ook betalingen via de mobiele telefoon mogelijk. Het is een slimme, doordachte manier om met een paar klikken online te betalen. Je hebt alleen je e-mailadres en een wachtwoord nodig. Meer informatie over Paypal vind je hier.

Creditcard

Wij accepteren Visa, MasterCard en American Express creditcards.

AchterafBetalen

Wil je liever eerst zien en dan betalen? Dat kan via AchterafBetalen.

Je kiest voor de betaalmogelijkheid ‘AchterafBetalen’ en gaat akkoord met de voorwaarden. Op dat moment vindt er automatisch online een check plaats bij AchterafBetalen, waarbij realtime controle plaatsvindt van je klantgegevens. Blijkt de bestelling akkoord, dan nemen wij de order direct in behandeling.

Na levering van de order ontvang je een factuur van Focum die je binnen 14 dagen dient te betalen. Dat doe je gemakkelijk via de iDEAL-link die in de e-mail is opgenomen. Heb je vragen over de factuur? Dan wordt je professioneel geholpen door de klantenservice van AchterafBetalen.

Indien je kiest voor bankoverschrijving naar NL74 INGB 0006 6581 26 (Bic INGBNL) ten name van Loft16/Reijs Scooters dan wordt je order in behandeling genomen op het moment dat het orderbedrag op onze rekening is bijgeschreven en zo spoedig mogelijk daarna aan je verzonden.

Delen